Over mij

In de huid van

Ik kruip graag in de huid van de doelgroep waar ik over en voor schrijf. Heerlijk om me onder te dompelen in een (andere) wereld. En daar woorden aan te geven. Het liefst helder, tot de kern én rakend. Ik schuw geen moeilijke onderwerpen. Met mijn rugzakje aan (levens)ervaring is geen onderwerp mij te gek.

Het liefst schrijf ik over onderwerpen die mij aan het hart gaan: persoonlijke ontwikkeling, psychologie, natuur, sport en beweging, vitaliteit en werkgeluk en muziek. Maar ook heb ik ervaring in het onderwijs, gemeente en corporate verhalen.

Communicatie als rode draad

In het verleden heb ik voor verschillende webbureaus mogen werken, waaronder Clockwork. Ook heb ik in opdracht van Ordina bij Philips Digital Services gewerkt. Hier heb ik design- en communicatiewerkzaamheden uitgevoerd gedaan. Zo heb ik banners, e-maildesigns en landingpages ontworpen. Communicatie liep altijd als een rode draad door mijn verschillende functies heen. Wil je een volledig beeld van mijn werkervaring voordat ik als freelance tekstschrijver aan de slag ging?
Bekijk mijn LinkedIn profiel!

Sprong in het diepe

In 2014 maakte ik definitief de overstap naar copywriting. Mijn passie ligt bij communicatie en in essentie de verbinding aangaan met mensen. Ik schrijf short- en longcopy, redigeer teksten en houd hierbij rekening met SEO.

Sinds februari 2018 werk ik als freelance tekstschrijver. In die hoedanigheid heb ik voor meerdere opdrachtgevers teksten mogen schrijven. Benieuwd naar een overzicht van mijn werk? Kijk dan zeker even op mijn Referentie pagina.

Persoonlijke ontwikkeling

In en naast mijn werk blijf ik mezelf ontwikkelen. Persoonlijke groei vind ik heel belangrijk. Ik wil zoveel mogelijk uit mezelf halen. In mijn vrije tijd volg ik dan ook cursussen en trainingen op het gebied van groei en verandering.

Verder ben ik gek op muziek, zingen en dansen. Ik zing in coverband Sweet ‘n Sour, wat voor mij een fijne manier is om mijn gevoel te uiten. Muziek is in mijn beleving een universele taal, waarbij het niet uitmaakt waar je vandaan komt of je gestudeerd hebt en welke taal je spreekt. Elkaar begrijpen zonder woorden, dat is toch mooi?

Ik heb de ambitie om alles eruit te halen wat erin zit als copywriter / tekstschrijver. Sinds een aantal jaren begeleid ik mensen ook als Supcoach naar meer rust en ontspanning op het water. Ik wil de wereld graag een stukje beter en bewuster maken. Mensen inspireren en (letterlijk) in beweging krijgen geeft me energie!