Diensten

Het totaalplaatje

Ik zie mezelf als een tekstschrijver die verder kijkt en denkt. Die zowel de diepte ingaat als de breedte van een verhaal bekijkt. Mijn webdesign achtergrond zorgt ervoor dat ik niet alleen naar platte tekst kijk, maar ook naar het visuele aspect. Wat mij betreft gaat dit hand in hand. Een tekst moet lekker lezen, maar het oog wil ook wat toch? Een tekst valt veel meer op met een goede kop en een aantrekkelijk beeld. Je gaat mij niet vertellen dat jij niet naar de foto hiernaast hebt gekeken toch? 😉

Waar help ik je bij?

 • Copywriting // teksten schrijven
 • Teksten redigeren en herschrijven
 • Blogs, artikelen en columns schrijven
 • Social media posts schrijven en opmaken
 • Beeldbewerking
 • Content // web beheer
 • Brainstormen, sparren en meedenken

>> Bekijk tarief en pakketten

Copywriting // teksten schrijven

Ik schrijf offline en online teksten voor verschillende doelgroepen en doeleinden. Als copywriter schrijf ik webteksten, blogs, nieuwsbrieven, mailings, content voor e-mail marketing en social media. Of reclameteksten voor flyers, folders, brochures en advertenties.

Teksten redigeren en herschrijven

Niets zo heerlijk om fouten in spelling, grammatica, interpunctie en stijl uit een tekst te halen. Of het nu gaat om webteksten, teksten in artikelen, magazines of boeken. Ook help ik je graag met het inkorten van een tekst, actief taalgebruik, het herschrijven van een foldertekst naar een webtekst, een webtekst naar een social post of omgekeerd.

Blogs, artikelen en columns schrijven

Mijn hart gaat sneller kloppen van het schrijven van (persoonlijke) blogs, artikelen en columns. Teksten met inhoud. Ook voor het (her)schrijven van een persbericht,  aanbeveling of recensie kun je me inschakelen.

Social media posts schrijven en opmaken

Ben je lang bezig met het bedenken, schrijven en maken van een leuke social post? En heeft het dan nog niet het effect wat je graag wilt? Krijg je weinig respons? Als sociale verbinder weet ik als geen ander hoe ik je doelgroep kan aanspreken met pakkende teksten en afbeeldingen.

Beeldbewerking

Als aanvulling op het schrijven van (web)teksten, blogs, social posts, artikelen en columns kan ik ondersteunend (online) beeldmateriaal maken. Denk aan het bewerken en bijsnijden van foto’s en het plaatsen van tekst- en huisstijl elementen in de afbeelding. Ik heb ervaring met beeldbewerking in Adobe Photoshop en Canva. Ook kan ik overweg met Adobe Illustrator.

Content // web beheer

Heb je (tijdelijk) extra handen nodig voor een project? Of heb je het te druk met je bedrijf, waardoor het up-to-date houden van je website, CMS en/of social media kanalen blijft liggen? Als freelance content / web redacteur, community manager of virtual assistant help ik graag bij het beheer van je online kanalen. Zo doen we allebei waar we goed in zijn.

Brainstormen, sparren en meedenken

Lukt het maar niet om een pakkende naam voor je bedrijf, dienst of product te bedenken? Of heb je geen tijd of inspiratie? Ik help je graag! Als woordgrappenmaker vind ik het heerlijk om met woorden te husselen tot er een catchy bedrijfsnaam, pay-off of slogan uit rolt.

Benieuwd naar mijn tarief?

Programma’s waar ik mee werk

 • Adobe pakket (Photoshop, Illustrator)
 • Canva
 • Office pakket (Word, Excel)
 • CMS systemen: van WordPress, Drupal tot Wix (en alles daartussenin)
 • MailChimp
 • Coosto, Hootsuite, Obi4Wan

Supcoach: coaching op het water

Supwat? Naast schrijven en zingen, ben ik gek op suppen. SUP staat voor Stand Up Paddling. Je staat op een soort surfplank en beweegt je vooruit met een peddel op vlak water. In mijn vrije tijd spendeer ik veel uurtjes in de natuur. Ik laad er op en het maakt m’n hoofd leeg. Door mijn werk als tekstschrijver zit ik veel achter de computer en vergeet ik soms te bewegen. Daar ben ik niet de enige in. Tegenwoordig bewegen we met z’n allen structureel te weinig.

Daarom nodig ik je als Supcoach uit om met mij het water op te gaan. Je maakt je hoofd leeg en komt weer in contact met je lijf. Uit je hoofd, in je lijf. Ontspanning door inspanning.

Website Supcoach

Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie en/of het maken van een afspraak op:
www.supcoach.nl.