Hey!

Jij hier? Wat leuk! Op mijn website vind je een mix van werk. Tijdens mijn studie ICT Media Design heb ik verschillende ontwerpen gemaakt. Logo’s, foto’s en character design. Na mijn studie is communicatie en social media een steeds grotere rol gaan spelen. Ik schrijf graag blogs over alles wat mij inspireert en raakt.

Trots

Eén van de projecten waar ik het meest trots op ben, heb ik tijdens mijn afstudeerstage gerealiseerd bij Intrige. Samen met mijn afstudeermaatje heb ik voor dit full-service communicatiebureau onderzoek gedaan naar social media. Op dat moment waren zij voorzichtig de eerste stappen aan het zetten op social media gebied, waarbij ze nog niet volgens een strategie werkten. Wij hebben onderzoek gedaan naar wat de meest geschikte kanalen waren om actief op te zijn (hierbij rekening houdend met de doelgroep en concurrenten). Als eindproduct is hier een advies met strategie en een campagne uit gerold. De resultaten hiervan zijn terug te vinden in mijn scriptie.

Nog steeds ben ik trots op wat wij destijds in een korte periode hebben neergezet!

Bekijk mijn scriptie


Nu

Ik heb voor verschillende webbureaus gewerkt, waaronder Clockwork. Ook heb ik in opdracht van Ordina bij Philips Digital Services gewerkt. Hier heb ik design werk gedaan. Zo heb ik banners, e-maildesigns en landingpages ontworpen. Communicatie liep altijd als een rode draad door de verschillende functies heen.

In 2014 heb ik de overstap gemaakt naar copywriting. Mijn passie ligt bij communicatie en in essentie de verbinding aangaan met mensen. Ik vind het leuk om in de huid van een doelgroep te kruipen en een tekst te schrijven die mensen raakt. Ik schrijf short- en longcopy, redigeer teksten en ik leer bij op het gebied van SEO. Erg leuk!

Sinds februari 2018 heb ik de keuze gemaakt om voor mezelf te beginnen als freelance tekstschrijver. In die hoedanigheid heb ik voor meerdere opdrachtgevers teksten mogen schrijven. Kijk voor een overzicht van werk op mijn Werk pagina.

Toekomst

Ook naast mijn werk blijf ik mezelf ontwikkelen. Persoonlijke groei vind ik heel belangrijk. Ik wil zoveel mogelijk uit mezelf halen. In mijn vrije tijd volg ik dan ook cursussen en trainingen op het gebied van groei en verandering.

Verder ben ik gek op muziek, zingen en dansen. Ik zing in coverband Sweet ‘n Sour, wat voor mij een fijne manier is om mijn gevoel te uiten. Muziek is in mijn beleving een universele taal, waarbij het niet uitmaakt waar je vandaan komt of je gestudeerd hebt en welke taal je spreekt. Elkaar begrijpen zonder woorden, dat is toch mooi?

Ik heb de ambitie om alles eruit te halen wat erin zit als copywriter / tekstschrijver. Inmiddels ben ik ook aan de slag als Supcoach. Ik wil de wereld graag een stukje beter en bewuster maken. Mensen inspireren en (letterlijk) in beweging krijgen geeft me energie!