#Nieuwe baan gezocht: wil jij mij helpen?

Na ruim twee jaar vol overgave gewerkt te hebben bij We/Provide, als social media manager & interactive designer, is het tijd voor iets nieuws! Ik ben vanaf juni op zoek naar een nieuwe baan in (online) communicatie, social media en webdesign. Ik ben gek op communicatie, in de breedste zin van het woord: online & offline. Ik wil me hier nog meer op toeleggen in een nieuwe uitdaging! Mijn ideale werkgever houdt zich bezig met maatschappelijke thema’s zoals; mens & gezondheid, duurzaamheid of kunst & cultuur.

Nu ik op zoek ben naar iets nieuws, ervaar ik veel tegenstrijdige gevoelens. Angst en onzekerheid, maar ook het gevoel van vrijheid en daadkracht. De wereld ligt aan mijn voeten, ik kan het invullen zoals ik het wil en ik durf weer te dromen! Mensen kunnen zichzelf zo vastdenken, zeker in een tijd waar zekerheden wegvallen. Hierin kun je vasthouden aan oude patronen en bang zijn voor wat komen gaat of je hebt vertrouwen in jezelf, de toekomst en laat los. Loslaten betekent niet dat je lui achterover kunt gaan hangen. Om je dromen te verwezenlijken zul je er wel wat voor moeten doen!

Precies op het juiste moment kwam ik het boek ‘Durftevragen en de Kracht van Sociale Overwaarde’ tegen. Wat een inspirerend boek! Het gaf mij het inzicht dat ik het niet alleen hoef te doen. Als ik concreet voor ogen heb wat ik wil, kan ik mensen om hulp vragen. Mensen willen je helpen, zijn bereid navraag voor je te doen en hun kennis te delen, als je het maar vraagt! Ode aan #dtv!

Je bent met een reden op mijn website terecht gekomen, wellicht heb je een bericht van mij gezien wat je interessant vond op Twitter of LinkedIn of heb je me per toeval via een zoekopdracht in Google gevonden. Het maakt niet uit wat de reden is, ik ben blij dat je er bent! Als ik je geraakt heb door wie ik ben, mijn tekst en/of mijn werk, wil ik je vragen of je mij wilt helpen bij mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Wellicht ken jij (via-via) iemand in je netwerk waar ik iets voor kan betekenen of is er binnen de organisatie waar je werkt een interessante functie voor mij. Zou jij je nek voor mij uit willen steken?

Mijn vaardigheden:

– Kennis van en ervaring met social media kanalen: Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube, Slideshare, Pinterest, Google+, Foursquare, Vimeo etc.
– Schrijven van social media berichten & blogitems (voor verschillende doelgroepen)
– Foto’s maken begeleidend bij berichtgeving (producten, impressie op de werkvloer)
– Vormgeving van social media kanalen en afbeeldingen bij social media berichten
– Inrichting Facebook apps (vormgeving & HTML)
– Inrichting van (social media) monitoringtools, zoals Hootsuite & Netvibes
– Monitoren van social media kanalen en statistieken inzichtelijk maken
– Social media strategieën en richtlijnen opstellen
– Social media presentaties & trainingen verzorgen
– Ontwerpen van websites en nieuwsbrieven
– Ontwerp website/nieuwsbrief omzetten naar basis HMTL/CSS
– Kennis van en ervaring met CMS systemen

Alvast bedankt voor je hulp! En voel je vrij om mijn post te delen binnen je netwerk! 🙂