#Nieuwe baan gevonden!

Allereerst wil ik iedereen bedanken die op mijn vorige blogpost heeft gereageerd en deze heeft gedeeld. Ik heb zoveel positieve reacties, tips en interessante vacatures doorgestuurd gekregen! Dat had ik niet durven dromen! Echt super om te ervaren dat er zoveel mensen zijn die je willen helpen en meedenken. Bedankt daarvoor!

Het heeft zijn vruchten afgeworpen, want na nog geen maand thuis te hebben gezeten, heb ik een leuke baan gevonden! Ik ga per 13 juni aan de slag bij Philips als designer en heb er onwijs zin in! De komende tijd ga ik er keihard tegenaan en eind augustus ga ik voor 5 weken op reis naar Bali.

 

anything-is-possible

 

Zo zie je maar, door los te durven laten, te durven dromen en te durven vragen, is het me gelukt dit voor elkaar te krijgen in een korte tijd. Mijn reis heb ik geboekt, zonder te weten of ik voor die tijd een nieuwe baan zou vinden, maar ik voelde dat ik het moest doen. Ik heb voor mezelf gekozen en dat voelt goed. Het lijkt wel alsof het universum daardoor met mij meewerkt en nieuwe deuren voor me opent.

~Step forward into your life as you did when you were a child, when you believed anything was possible. The true joy of life is the journey. ~